Solarna Energija

« Stambeni solarni elektricni sistem | Main | SunWize RV Solar Power Systems »

Solar Power Station (solarna energetska stanica)
2008/12/09,20:36

Za kontinualno punjenje od 100-1000 W

SunWize energetske stanice su kompletne, integrisani solarni energetski sistemi dizajnirani za okruge koji zahtevaju elektricnu energiju intenziteta 12/24/48VDC ili 110-240V, 50/60Hz AC voltaze. Prema NEC standardima, svaka energetska stanica proizvodi sigurnu i obnovljivu energiju. Solarni stroj je blago nagnut na jednu stranu, a takodje je i podesiv tako da moze da proizvede maksimalnu mogucu kolicinu energije. Sistem je postavljen na galvanizovanoj celicnoj strukturi ili na specijalno napravljenim nosacima koji mogu da podnesu najteze uslove kao i duvanje jakih vetrova. SunWize energetske stanice proizvode kontinualnu elektricnu energiju sa akumuliranim zezervama od DC izvora. Ove poptuno integrisan, galvanizovane jedinice koriste DC primarnu energiju za punjenje 12/24/48 VDC pricvrscen akumulator dok se DC ili AC pune energijom sa integralnom izmenjivackom opcijom.

Moguca Hibridna konfiguracija omogucava koriscenje dvostrukog izvora, DC primarnog i AC sekundarnog motora, gde velicina punjenja pravi neprakticnu u energiju uz pomoc samo PV, ili gde je obilna energija skladistena za kriticnu namenu.

Isporucivanje i upotreba

Energetske stanice se u potpunosti sklapaju i testiraju u fabrici pre isporuke, zatim se rastavlja na delove radi lakse iskoruke i potom se dostavlja kupcu na njegov zahtev.  

Garancija

SunWize Power Stations imaju jednogodisnju garanciju za materijale i kvalitet izrade. Solarni blokovi imaju garanciju na 25 godina. Brizljivi izbor komponenata kao rezultat daje zivotni vek ovom proizvodu od preko 25 godina, ali se pri tome moraju menjati baterije na svakih 5 do 10 godina.

Vise informacija o ovom proizvodu mozete dobiti na ovoj adresi. 

 

Komentari

Comment Icon

Meni se svidja ideja o kojoj pišete, ali nikako u prilog ne ide menjanje baterija koje su verovatno skuplje od plaćanja bilo kog vida energije u periodu od 10 godina.

Posted by: organskopovrce at 2008/12/20, 18:27
Comment Icon

Pametno...kao i uvek !

Posted by: marry at 2009/01/15, 14:25
Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu