Solarna Energija

SunWize RV Solar Power Systems
2008/12/09,20:41

Energetski sistemi koji proizvode obnovljivu energiju, nezavisnost i slobodu!

Istrazite novi svet sa vasom "kucom na tockovima" sa solarnom energijom. SunWize RV Solar Power Systems ce omoguciti energiju koja vam je potrebna da odete gde god pozelite. Napunite baterije dok uzivate u miru nekog udaljenog kampa. Sa energijom koju daje ovaj sistem izbor je na vama kao i sloboda odlucivanja kuda zelite da odete. RV Solar Power system-i su dizajnirani i napravljeni da izdrze i najsurovije klimatske uslove. Ovi solarni blokovi mogu izdrzati kako letlje tropske vrucine tako i zimske vremenske nepogode i u isto vreme proizvoditi energiju svakodnevno, 365 dana godisnje. Koristite SunWize kalkulator (naci cete ga ovde) da izaberete pogodan sistem za vase potrebe.   

SunWize RV Solar Power System osnovni paketi:

-SWRV-115, 115 W RV Solar System

-SWRV-80, 80 W RV Solar System

-SWRV-55, 55 W RV Solar System

-kontroler i displej od 20 amperi su sastavni deo svih osnovnih paketa 

Prosirite vas sistem bilo kada sa bilo kojim od ovih sistema:

-SWRV-115-Add, 115 W RV Solar Expansion System

-SWRV-80-Add, 80 W RV Solar Expansion System

-SWRV-55-Add, 55 W RV Solar Expansion System

 

Sve ostale informacije u vezi sa ovim proizvodom mozete potraziti ovde.

Solar Power Station (solarna energetska stanica)
2008/12/09,20:36

Za kontinualno punjenje od 100-1000 W

SunWize energetske stanice su kompletne, integrisani solarni energetski sistemi dizajnirani za okruge koji zahtevaju elektricnu energiju intenziteta 12/24/48VDC ili 110-240V, 50/60Hz AC voltaze. Prema NEC standardima, svaka energetska stanica proizvodi sigurnu i obnovljivu energiju. Solarni stroj je blago nagnut na jednu stranu, a takodje je i podesiv tako da moze da proizvede maksimalnu mogucu kolicinu energije. Sistem je postavljen na galvanizovanoj celicnoj strukturi ili na specijalno napravljenim nosacima koji mogu da podnesu najteze uslove kao i duvanje jakih vetrova. SunWize energetske stanice proizvode kontinualnu elektricnu energiju sa akumuliranim zezervama od DC izvora. Ove poptuno integrisan, galvanizovane jedinice koriste DC primarnu energiju za punjenje 12/24/48 VDC pricvrscen akumulator dok se DC ili AC pune energijom sa integralnom izmenjivackom opcijom.

Moguca Hibridna konfiguracija omogucava koriscenje dvostrukog izvora, DC primarnog i AC sekundarnog motora, gde velicina punjenja pravi neprakticnu u energiju uz pomoc samo PV, ili gde je obilna energija skladistena za kriticnu namenu.

Isporucivanje i upotreba

Energetske stanice se u potpunosti sklapaju i testiraju u fabrici pre isporuke, zatim se rastavlja na delove radi lakse iskoruke i potom se dostavlja kupcu na njegov zahtev.  

Garancija

SunWize Power Stations imaju jednogodisnju garanciju za materijale i kvalitet izrade. Solarni blokovi imaju garanciju na 25 godina. Brizljivi izbor komponenata kao rezultat daje zivotni vek ovom proizvodu od preko 25 godina, ali se pri tome moraju menjati baterije na svakih 5 do 10 godina.

Vise informacija o ovom proizvodu mozete dobiti na ovoj adresi. 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu